pe pagina
 • product
  REDUCERE -19%
  216 23 lei 176 19 lei
   

    Sistem de lame CloseCut             Lama de tuns pop-up Barbiereste-te fara efort. Lamele noastre durabile CloseCut se ascut singure pe masura ce sunt utilizate, iar si iar.   Completeaza-ti stilul utilizand lama de tuns pop-up. Ideala pentru mentinerea mustatii si tunderea perciunilor. Capete Flex in 4 directii             Utilizare cu fir Capetele Flex cu 4 directii de miscare independente se muleaza in functie de fiecare contur al fetei tale, oferindu-ti un barbierit facil, chiar si pe gat si pe linia maxilarului..   Acest aparat de barbierit este proiectat sa functioneze numai cand este conectat la sursa de alimentare, oferindu-ti un barbierit de incredere de fiecare data. Deschidere printr-o atingere               Doar deschide capul si foloseste peria de curatare furnizata, pentru a indeparta orice fire de par ramase.    

 • product
  REDUCERE -26%
  280 00 lei 206 19 lei
   

    Sistem de lame CloseCut             Capete Flex in 4 directii Barbiereste-te fara efort. Lamele noastre durabile CloseCut se ascut singure pe masura ce sunt utilizate, iar si iar.   Capetele Flex cu 4 directii de miscare independente se muleaza in functie de fiecare contur al fetei tale, oferindu-ti un barbierit facil, chiar si pe gat si pe linia maxilarului. 35 de minute de barbierit fara fir             Deschidere printr-o atingere Vei beneficia de peste 35 de minute de barbierit, care inseamna aproximativ 11 barbieriri dupa 8 ore de incarcare. Acest aparat de barbierit functioneaza numai fara fir.   Doar deschide capul si foloseste peria de curatare furnizata, pentru a indeparta orice fire de par ramase.

 • product
  REDUCERE -23%
  215 00 lei 166 19 lei
   

   Aparatul de barbierit Shaver Series 1000 ofera un barbierit usor si convenabil pentru un pret accesibil. Capetele Flex in 4 directii in combinatie cu sistemul de lame CloseCut garanteaza un rezultat fin.   Sistem de lame CloseCut             Capete Flex in 4 directii Barbiereste-te fara efort. Lamele noastre durabile CloseCut se ascut singure pe masura ce sunt utilizate, iar si iar.   Capetele Flex cu 4 directii de miscare independente se muleaza in functie de fiecare contur al fetei tale, oferindu-ti un barbierit facil, chiar si pe gat si pe linia maxilarului. Utilizare cu fir             Deschidere printr-o atingere Acest aparat de barbierit este proiectat sa functioneze numai cand este conectat la sursa de alimentare, oferindu-ti un barbierit de incredere de fiecare data.   Doar deschide capul si foloseste peria de curatare furnizata, pentru a indeparta orice fire de par ramase.

 • product
  REDUCERE -283 lei
  579 00 lei 296 19 lei
   

  Sistem de lame MultiPrecision             1 ora timp de incarcare Obtineti un barbierit rapid si precis! Sistemul nostru de lame ridica si taie toate firele de par si elimina aspectul nebarbierit, totul in doar cateva miscari.   Barbieriti-va pentru ma mult timp cu fiecare incarcare, datorita bateriei noastre puternice si eficiente cu ioni de litiu, care dureaza mult timp. Efectuati o incarcare rapida de 5 minute si veti avea sufiecienta energie pentru un barbierit Aparat tundere de precizie SmartClick             Capete flexibile in 5 directii Fixati aparatul de tunde de precizie delicat cu pielea pentru a va finisa aspectul. Acesta este ideal pentru mentinerea mustatii si pentru aranjarea perciuniilor.   Capetele flexibile in 5 directii cu 5 miscari independente asigura un contact apropiat cu pielea, pentru un barbierit rapid si precis chiar si pe gat si pe maxilar. Deschidere printr-o atingere             Actiune Super Lift&Cut Doar deschideti capul si clatiti bine la robinet.   Barbieriti-va mai precis cu actiunea Super Lift&Cut cu lame duble. Prima lama ridica fiecare fir de par, in timp ce a doua lama taie comod sub nivelul pielii, pentru rezultate cu adevarat fine. 40 minute de barbierit fara fir               Veti avea un timp de functionare de 40 de minute, echivalentul a 13 sesiuni de barbierit, totul dupa o singura incarcare. Sau puteti alege sa va barbieriti cu dispozitivul bagat in priza.    

 • 386 19lei
   

  Barbierit umde sau uscat, protector Protejeaza de 10 ori mai bine fata de o lama normala Aparatul de barbierit AquaTouch va protejeaza pielea in timp ce dumneavoastra va bucurati de un barbierit revigorant. Sistemul de lame MultiPrecision cu capete rotunde aluneca usor si este conceput sa va protejeze pielea. Rezultatul final confortabil si eficient  Profil rotunjit al capetelor conceput pentru a proteja pielea;  Obtineti un barbierit uscat confortabil sau umed racoritor cu AquaTec;  Lamele ridica, apoi taie firele lungi si scurte pentru un barbierit sigur;  Capetele flexeaza in 5 directii pentru un barbierit rapid si precis. Usor de utilizat  45 de minute de barbierit fara fir;  1 ora timp de incarcare;  Baterie cu 1 nivel si indicatoare de blocare pentru transport. Profitati la maximum de aparatul dumneavoastra de barbierit  Aparat de tundere cu atasare rapida pentru tunderea perfecta a mustatei si a perciunilor.         Sistem de protectie a pielii             Capete flexibile in 5 directii Barbierire precisa fara zgarieturi si taieturi. Sistemul de lame Multi Precision cu profil de cap totunjit aluneca lin, in timp ce va protejeaza pielea.   Capetele flexibile in 5 directii cu 5 miscari independente asigura un contact apropiat cu pielea pentru un barbierit rapid si precis chiar si pe gat si pe maxilar. 1 ora timp de incarcare             AquaTec umed si uscat Barbieriti-va pentru mai mult timp cu fiecare incarcare, datorita bateriei noastre puternice si eficiente cu ioni de litiu, care dureaza mult timp. Efectuati o incarcare rapida de 5 minute si veti avea suficienta energie pentru un barbierit.   Alegeti cum preferati sa va barbieriti. Cu etansarea AquaTec umed si uscat, puteti alege un barbierit umed, cu gel sau spuma, chiar si in dus. Aparat tundere de precizie SmartClick             Afisaj cu LED-uri Fixati aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a va finisa aspectul. Acesta este ideal pentru mentinerea mustatii si pentru aranjarea perciunilor.   Afisajul intuituv va ofera informatiile relevante ceea ce va permite sa obtineti cele mai bune performante de la aparatul dumneavoastra de barbierit. Indicator pentru baterie cu 1 nivel, indicator pentru curatare, indicator pentru baterie descarcata, indicator pentru inlocuirea capetelor de barbierit, indicator de blocare pentru transport. Sistem de lame Multi Precision             45 minute de barbierit fara fir Obtineti un barbierit rapid si precis. Sistemul nostru de lame MultiPrecision ridica si taie toate firele de par si elimina aspectul nebarbierit, totul in doar cateva miscari.                Veti avea peste 45 de minute de utilizare - aproximativ 15 barbieriri, dupa o incarcare de 1 ora. Acest aparat de barbierit functioneaza numai in modul fara fir.

 • 463 75lei
   

  Masina de tuns barba/aspect nebarbierit, AquaTec-Umed si uscat, Led pentru baterie, Suprafata de ras dubla, Alimentare cu acumulator litiu-ion, Suport de incarcare pliant, Dispozitiv de tuns cu doua laturi, Inel de reglare

 • 84 19lei
   

  Suprafata de ras flotanta, pentru o radere uniforma             Lamele cu capete rotunjite te protejeaza de zgarieturi Suprafata de ras flotanta aluneca in mod natural peste contururi, mentinand contactul cu pielea, pentru o radere uniforma.   Lamele cu capete rotunjite din fata si din spatele suprafetei de ras asigura alunecarea usoara a aparatului de ras si previn zgarieturile, pentru o radere delicata cu pielea. Primul epilator cu maner in forma de S             Umed si uscat, pentru utilizare in cada sau la dus Manerul ergonomic in forma de S este usor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun si miscari precise, pe toata suprafata corpului.   Pentru utilizare delicata si comoda la dus sau in cada, cu maner anti-alunecare, pentru utilizare optima umeda sau uscata. Indicator baterie             Compartimentul de praf de 5 l special conceput iti permite sa utilizezi optim sacul de praf pentru o curatare mai indelungata.  

 • 100 19lei
   

   OneBlade pentru a tunde, taia & barbieri orice lungime de par Conceput pentru a taia parul, nu pielea Philips OneBlade este un aparat hibrid nou si revolutionar pentru aranjarea barbii, care poate sa tunda, sa barbiereasca, precum si sa creeze linii si margini bine definite pe orice lungime de par. Nu mai este nevoie sa folosesti mai multe instrumente si etape. OneBlade face totul. Barbierire confortabila Tehnologie OneBlade unica Usor de utilizat OneBlade durabil Tehnologie OneBlade unica Philips OneBlade este un aparat electric nou si revolutionar de ingrijire pentru barbati care poarta stiluri faciale si isi lasa barba. OneBlade este conceput pentru a tunde, a taia si a barbieri parul de orice lungime. Tehnologia unica de barbierire OneBlade dispune de un aparat de taiere cu miscari rapide (200 pe secunda) si un sistem dublu de protectie, oferindu-ti un barbierit eficient si confortabil pentru firele de par mai lungi. OneBlade nu barbiereste prea aproape, astfel incat pielea ta sa fie protejata OneBlade durabil Lamele sunt concepute pentru a oferi performanta de lunga durata. Pentru performanta ideala, va trebui sa inlocuiesti lama doar o data la 4 luni*. Este usor de inlocuit, fara complicatii. Lama OneBlade inlocuibila Lame inlocuibile in fiecare pachet: 2 Se potriveste tipurilor de produs: OneBlade (QP25xx), OneBlade Pro (QP65xx)

 • 156 19lei
   

  Suprafata de ras flotanta, pentru o radere uniforma             Lamele cu capete rotunjite te protejeaza de zgarieturi Suprafata de ras flotanta aluneca in mod natural peste contururi, mentinand contactul cu pielea, pentru o radere uniforma.   Lamele cu capete rotunjite din fata si din spatele suprafetei de ras asigura alunecarea usoara a aparatului de ras si previn zgarieturile, pentru o radere delicata cu pielea. Maner ergonomic, pentru control fara efort             Umed si uscat, pentru utilizare in cada sau sub dus Manerul ergonomic in forma de S este usor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun si miscari precise, pe toata suprafata corpului.   Pentru utilizare delicata sub dus sau in cada, cu maner anti-alunecare, pentru utilizare optima umeda sau uscata. Indicator baterie               Indicatorul bateriei ilumineaza cand aparatul de ras se incarca, bateria este incarcata complet sau bateria este aproape descarcata.    

 • 163 61lei
   

  Lame CloseCut - Perfect, chiar si pe gat, Lame CloseCut rezistente, cu ascutire automata, pentru un barbierit precis, Flex & Float se adapteaza liniilor fetei si gatului, Functionare cu fir pentru putere constanta, Maner proiectat ergonomic pentru manuire optima, Capete de schimb

 • product
  REDUCERE -153 lei
  449 00 lei 296 19 lei
   

  ComfortCut - Barbierit rapid si confortabil             Lamele ComfortCut aluneca delicat pentru un barbierit usor, precis PowerTouch va imbunatateste dimineata. Acum dupa fiecare incarcare beneficiati de mai multe minute de barbierit, capetele pot fi spalate complet si lamele ComfortCut permit un barbierit mai confortabil. Cu PowerTouch veti trece rapid prin rutina dumneavoastra de dimineata.   Lamele ComfortCut au margini rotunjite care aluneca usor pe piele, pentru a obtine intotdeauna un barbierit precis, dar confortabil. 45+ minute de barbierit, incarcare de 8 ore             Flex & Float se adapteaza liniilor fetei si gatului O baterie Li-Ion eficienta din punct de vedere energetic, puternica, va ofera mai multe barbieriri cu o singura incarcare. Veti avea peste 45 de minute timp de barbierire - aproximativ 15 barbieriri - dupa 8 ore de incarcare. Introduceti in priza timp de 3 minute si veti avea suficienta energie pentru un barbierit.   Se adapteaza automat la linia fetei si a gatului pentru un barbierit mai usor si mai fin. Se curata simplu prin clatire             Afisaj cu LED-uri Compartimentul de praf de 5 l special conceput iti permite sa utilizezi optim sacul de praf pentru o curatare mai indelungata.   Raza de actiune de 11 m iti permite sa cureti suprafete mai mari fara a fi nevoie sa schimbi priza.

 • 299 46lei
   

  Aparat de barbierit electric PowerTouch, cu fir/fara fir, 40 + min/8 h, reflex action (raspuns dinamic la formele fetei), super Lift&Cut, culoare: albastru inchis

 • 471 96lei
   

  Fara fir, Durata de functionare: 50 minute, Tip alimentare: Retea / Acumulator, Numar dispozitive taiere: 3, Trepte viteze: 1, Capac de protectie, Perie de curatat, Altele: Incarcare rapida, Super Lift & Cut, Capete DualPrecision, Lavabil, Indicator incarcare, Indicator baterie incarcata, Indicator inlocuire cap radere, Indicator baterie descarcata, Tip acumulator: Li-Ion, Timp de incarcare baterie: 1 ora, Culoare: Negru/Argintiu

Scroll