pe pagina
 • 55 00lei
   

  Aparat de curatat scame cu 8800 rot/min, Lama lata

 • 49 60lei
   

   Aparat de curatat scame Concept OZ-1410, 3V, Alb/Albastru Aparatul indeparteaza in mod eficient scamele de pe toate tipurile de tesaturi. Aparatul functioneaza cu 2 baterii de 1.5V astfel poate fi folosit acasa sau il puteti lua peste tot cu dumneavoastra avand dimensiuni reduse. Acesta este usor de demontat si curatat.

 • 74 75lei
   

  3 luni de calcatDurata de viata a cartusului dumneavoastra este dependenta de duritatea apei in zona in care locuiti si de numarul de ore de calcat pe saptamana. In medie, un cartus asigura 3 luni de calcat.5 ani de garantie pentru protectie impotriva calcaruluiCartusul anti-calcar Pure Steam va proteja eficient aparatul dumneavoastra PerfectCare Pure impotriva oricarei deteriorari produse de calcar. Aparatul este garantat 5 ani impotriva calcarului99% calcar eliminat cu cartusul anticalcar PureSteamFiltrele cartusului anticalcar PureSteam elimina 99% din calcarul din apa de la robinet. Acestea asigura un debit constant de abur si previn depunerea de calcar pe haine.Inlocuiti cartusul cand aparatul va avertizeaza in acest sensPerfectCare Pure va avertizeaza cand cartusul anticalcar Pure Steam trebuie inlocuit. Ledul de inlocuire a cartusului anticalcar incepe sa lumineze intermitent, aparatul incepe sa emita semnale sonore, iar apoi se opreste, pentru a nu va permite sa-l deteriorati si sa patati hainele. Pentru a utiliza in continuare aparatul in cele mai bune conditii, puteti fie sa utilizati apa demineralizata pastrand in interior cartusul vechi, fie sa-l inlocuiti cu un cartus anticalcar Pure Steam nou.Cresteti durata de viata de 5 oriProtejeaza aparatul impotriva oricarei deteriorari produse de calcar si determina o crestere de 5 ori a duratei de viata a aparatului.Cel mai eficient sistem anti-calcarCartusul unic anti-calcar Philips PureSteam este cel mai eficient sistem anti-calcar integrat.

 • 1,110 21lei
   

  Pentru statii de calcat cu greutate de pana la 7,5 kg. Sistem de incalzire, extractie si suflare a aburului, husa de protectie, 2 role pentru transport usor, ajustare flexibila pe inaltime de la 81 la 93 cm (7 pozitii diferite). Comutator separat pentru functia de suflare si pentru incalzire/extractie aburi. Priza electrica atasata mesei pentru o conexiune confortabila. Cablu extra-lung (2.5 m)

Scroll