pe pagina
 • product
  REDUCERE -333 lei
  669 00 lei 336 19 lei
   

  Masina de tocat carne Philips HR2712/30, 1600W, 1.7 kg/min, Alb/Negru   Tocare de inalta performanta, design ultra compact   Aceasta masina de tocat carne compacta Philips este conceputa pentru a-ti economisi un spatiu semnificativ in bucatarie, atat in timpul utilizarii cat si al depozitarii. In acelasi timp, poti toca in cantitati mari, gratie motorului robust si cuplajului din metal.     Motor puternic Putere nominala 450 W, putere maxima 1600 W pentru a toca rapid si usor.   Cuplaj mecanism complet metalic Cuplajul mecanismului complet metalic este conceput sa reziste la tocare de mare putere.     Capacitate mare Capacitate de tocare de pana la 1,7 kg intr-un minut.     Palnii pentru carnati Accesorii pentru umplerea carnatilor 12 mm (subtire) si 22 mm (gros).     Cutit igienic din otel inoxidabil Accesoriul de taiat igienic din otel inoxidabil ramane ascutit.   Accesoriu pentru curatare inovator Accesoriul pentru curatare inovator, cu 2 laturi reduce cu 50% timpul de curatare. Dupa tocare, fixeaza pur si simplu ecranul de tocare pe dispozitivul de curatare si clateste sub jet de apa. Fara curatari anevoioase si orificiile infundate ale ecranului!     2 discuri din otel inoxidabil 2 discuri de macinare igienice din otel inoxidabil (5, 8 mm).     Accesoriu pentru stoarcerea rosiilor Include ca accesoriu un storcator de fructe moi, ideal pentru prepararea sucului de rosii.    

 • 336 19lei
   

        Motor puternic           Cuplaj mecanism complet metalic Putere nominala 450 W, putere maxima 1600 W pentru a toca rapid si usor.   Cuplajul mecanismului complet metalic este conceput sa reziste la tocare de mare putere. Capacitate mare           Palnii pentru carnati Capacitate de tocare de pana la 1,7 kg intr-un minut.   Accesorii pentru umplerea carnatilor 12 mm (subtire) si 22 mm (gros). Cutit igienic din otel inoxidabil           Accesoriu pentru curatare inovator Accesoriul de taiat igienic din otel inoxidabil ramane ascutit.   Accesoriul pentru curatare inovator, cu 2 laturi reduce cu 50% timpul de curatare. Dupa tocare, fixeaza pur si simplu ecranul de tocare pe dispozitivul de curatare si clateste sub jet de apa. Fara curatari anevoioase si orificiile infundate ale ecranului! 2 discuri din otel inoxidabil           Tocare de inalta performanta, design ultra compact 2 discuri de macinare igienice din otel inoxidabil (5, 8 mm).   Aceasta masina de tocat carne compacta Philips este conceputa pentru a-ti economisi un spatiu semnificativ in bucatarie, atat in timpul utilizarii cat si al depozitarii. In acelasi timp, poti toca in cantitati mari, gratie motorului robust si cuplajului din metal.

 • 669 76lei
   

  Masina de tocat, 600W nominal, 1600W, Capacitate kg/min: 2, Functie revers, Accesoriu Carnati, tava alimentare, Accesoriu impingere, Accesoriu kebbe, Spatiu depozitare accesorii, Accesoriu Carnati (mm): 12, 22, Disc tocare (mm): 4, 8, Culoare: Negru, Material cutit taiere: Inox, Material tava: Plastic

Scroll