pe pagina
 • product
  REDUCERE -55%
  175 00 lei 78 00 lei
   

        Design ergonomic           Indicator baterie Perfect adaptat utilizarii confortabile in bucatarie, in functie de necesitatile fiecaruia.   Informatie importanta, pentru a schimba bateriile in timp util. Capacitate mare           Utila oricarei gospodine care are de cantarit volume mai mari, simplu si confortabil. Se imbina perfect cu volumele predefinite pentru ulei, apa, sare, faina.    

 • product
  REDUCERE -56%
  175 00 lei 76 19 lei
   

        Design ergonomic           Indicator baterie Perfect adaptat utilizarii confortabile in bucatarie, in functie de necesitatile fiecaruia.   Informatie importanta, pentru a schimba bateriile in timp util. Capacitate mare           Utila oricarei gospodine care are de cantarit volume mai mari, simplu si confortabil. Se imbina perfect cu volumele predefinite pentru ulei, apa, sare, faina.    

 • 75 00lei
   

  Cantar de bucatarie Concept VK5712, Display  digital, 15 kg, Negru     - Capacitate maxima de incarcare: 15 kg; - Unitati de cantarire: g / kg / oz / lb; - Precizie: 1 g; - Ecran LCD; - Dimensiunile afisajului: 50 x 21 mm; - Doua moduri de utilizare: cantarirea directa pe suprafata sau in castron; - Functia Tara; - Indicator de suprasarcina; - Oprire automata; - Indicator slab al bateriei; - Dimensiunea zonei de cantarire: 196 mm; - Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V - incluse.    

 • 75 00lei
   

  Cantar de bucatarie Concept VK5710, display digital, 15 kg, Argintiu     - Capacitate maxima de incarcare: 15 kg; - Unitati de cantarire: g / kg / oz / lb; - Precizie: 1 g; - Ecran LCD; - Dimensiunile afisajului: 50 x 21 mm; - Doua moduri de utilizare: cantarirea directa pe suprafata sau in castron; - Functia Tara; - Indicator de suprasarcina; - Oprire automata; - Indicator slab al bateriei; - Dimensiunea zonei de cantarire: 196 mm; - Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V - incluse.    

 • 76 80lei
   

  Cantar de bucatarie Concept VK5711, display digital, 15 kg, Alb     - Capacitate maxima de incarcare: 15 kg; - Unitati de cantarire: g / kg / oz / lb; - Precizie: 1 g; - Ecran LCD; - Dimensiunile afisajului: 50 x 21 mm; - Doua moduri de utilizare: cantarirea directa pe suprafata sau in castron; - Functia Tara; - Indicator de suprasarcina; - Oprire automata; - Indicator slab al bateriei; - Dimensiunea zonei de cantarire: 196 mm; - Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V - incluse.    

 • 76 19lei
   

  Design ultrasubtire din sticla           Capacitate 5 kg Design ultrasubtire pentru depozitare usoara. Usor de curatat si rezistent la socuri.   Perfect adaptabil pentru toate retetele tale preferate. Exacte pana la fiecare gram           Functie Tara Sunt foarte precise pana la fiecare gram sau decilitru de ingrediente si de lichide, de la 0 la 5 kg.   Scade greutatea recipientului pentru a cantari cu precizie ingredientele, fara a mai fi neoie de ajustari manuale. Functia Liquid           Usor de depozitat Functie optionala de masurare a lichidelor in cl/dl.   Carlig de perete integrat pentru o depozitare usoara.

 • 79 38lei
   

  Cantar de bucatarie cu design ultrasubtire din sticla, carlig de perete integrat pentru depozitare usoara, functie optionala de masurare a lichidelor in cl/dl, exacte pana la fiecare gram, de la 0 la 5 kg, pornire/oprire manuala si automata, 100% electornice pentru o fiabilitate totala

 • 64 19lei
   

  Cantar de bucatarie, display LCD, Touch Screen, Functie Auto-Off, greutate maxima 5 kg, indicator incarcare baterie, indicator supra-incarcare, Functie Tara, baterii 2x1,5V, Culoare: Portocaliu

 • 64 24lei
   

  Cantar de bucatarie extrem de precis, ce masoara cu o precizie de 1 gram, indispensabil in orice bucatarie moderna. Pe langa designul atractiv, cantarul 34Z051 este echipat cu o caracteristica 'tare' ce permite cantarirea multipla. Rezultatele masuratorilor pot fi vizualizate pe ecranul LCD. Capacitate: 5 Kg, Control electronic: Display LCD, Culoare: Alb, Oprire automata, Indicator luminos.

 • 82 00lei
   

   Gateste cu precizie cu Platine Platforma de inalta calitate din otel inoxidabil este robusta si usor de curatat, iar datorita capacitatii mari de pana la 5 kg, se adapteaza perfect tuturor retetelor, de la aperitive, pana la deserturi. Functia automata Tara, scade greutatea recipientului, pentru a cantari cu precizie ingredientele, fara a fi nevoie de ajustari manuale aditionale. Exact pana la fiecare gram, de la 0 la 5 kg. Ideal pentru coacere, unde cantarirea foarte precisa a ingredientelor este extrem de importanta pentru o reteta de succes. Cu functia pentru lichide poti schimba usor intre cantarirea ingredientelor solide (g) sau lichide (ml) fara niciun risc de eroare in timpul convertirii unitatilor de masura. Platine este usor de depozitat datorita design-ului subtire si pregatit pentru utilizare imediata, avand bateriile incluse in pachet.

 • 95 00lei
   

  Confort maxim in utilizare           Capacitate mare Platforma din sticla de inalta calitate este robusta şi rezistenta la zgarieturi, iar datorita capacitatii mari de pana la 5 kg, cantarul de bucatarie se adapteaza perfect oricarui tip de recipient.   Se adapteaza perfect tuturor retetelor, de la aperitive la deserturi. Functie TARA           Rezultate garantate Economiseste timp cu functia TARA cantarind succesiv mai multe ingrediente in acelasi recipient. Nu este nevoie sa transferi fiecare ingredient ci pur si simplu sa resetezi cantarul la 0 si sa continui sa adaugi ingrediente.   Gradatie la 1 g este ideala pentru coacere, unde cantarirea foarte precisa este extrem de importanta pentru o reteta de succes. Practic           Usor de depozitat Nu ai nevoie de cana pentru masurare. Cu functia pentru lichide poti schimba usor intre cantarirea produselor solide (g) sau lichide (ml) fara niciun risc de eroare in timpul convertirii unitatilor de masura.   Datorita designului sau subtire si a carligului retractabil cantarul de bucatarie este usor de depozitat.

 • 111 24lei
   

  Platforma din sticla subtire, Capacitate 5kg / Gradatii la1g, Display LCD, Functia Tara, Functia Lichid, Pornit/Oprit, Sistem de agatare

Scroll