pe pagina
 • 59 00lei
   

   Cratita 16 cm Forest Line Berlinger Haus BH 1195  este produs dupa cele mai riguroase standarde germane, din aluminiu turnat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior. Functioneaza pe orice sursa de caldura, putand fi folosit atat pe aragaz cat si pe plita cu inductie, reducandu-se astfel consumul cu pana la 35%.  Acoperirea din marmura asigura o suprafata care faciliteaza pregatirea alimentelor si curatarea ulterioara. Datorita straturilor de acoperire, nu este necesara utilizarea uleiurilor decat in cantitati mici, facand alimentatia sanatosa in timp ce alimentele sunt pregatite optim. Detergentul si apa necesare pentru curatare vor fi, de asemenea, reduse. Acoperirea din marmura isi pastreaza culoarea, suprafata acesteia fiind mai putin vulnerabila decat alte vase de gatit. Distributia caldurii este remarcabila, pregatirea alimentelor fiind rapida si sanatoasa. Manerul are un design elegant, este ergonomic si placut la atingere. BONUS: Articolul vine la pachet cu un protector verde, pentru protejarea sa in timpul depozitarii. Diametru: 16 cm Capacitate: 1.2 Litri Inaltime: 7.5 cm Culoare interior: negru cu puncte albe Culoare exterior: Gri inchis cu aspect de piatra Culoare maner: Maro cu aspect de lemn Baza este special creata pentru a functiona pe plita cu inductie Materialele folosite sunt ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

 • 66 00lei
   

   Tigaie 24 cm Forest Line Berlinger Haus BH 1191 este produs dupa cele mai riguroase standarde germane, din aluminiu turnat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior. Functioneaza pe orice sursa de caldura, putand fi folosit atat pe aragaz cat si pe plita cu inductie, reducandu-se astfel consumul cu pana la 35%.  Acoperirea din marmura asigura o suprafata care faciliteaza pregatirea alimentelor si curatarea ulterioara. Datorita straturilor de acoperire, nu este necesara utilizarea uleiurilor decat in cantitati mici, facand alimentatia sanatosa in timp ce alimentele sunt pregatite optim. Detergentul si apa necesare pentru curatare vor fi, de asemenea, reduse. Acoperirea din marmura isi pastreaza culoarea, suprafata acesteia fiind mai putin vulnerabila decat alte vase de gatit. Distributia caldurii este remarcabila, pregatirea alimentelor fiind rapida si sanatoasa. Manerul are un design elegant, este ergonomic si placut la atingere. BONUS: Articolul vine la pachet cu un protector verde, pentru protejarea sa in timpul depozitarii. Diametru: 24 cm Capacitate: 1.7 Litri Inaltime: 5.0 cm Culoare interior: negru cu puncte albe Culoare exterior: Gri inchis cu aspect de piatra Culoare maner: Maro cu aspect de lemn Baza este special creata pentru a functiona pe plita cu inductie Materialele folosite sunt ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

 • product
  REDUCERE -36%
  125 00 lei 80 00 lei
   

  Tigaie Tefal PLEASURE 24 cm D5040452- Tigaie cu diagonala de 24 cm- Numar maxim de portii: 2- Invelis interior antiaderent cu insertii din Titan- Indicator de temperatura Thermo-Spot™- Invelis exterior din email dur- Baza solida cu serigrafie Pleasure- Compatibila cu toate sursele de caldura, mai putin inductie- Compatibila cu masina de spalat vase

 • product
  REDUCERE -38%
  144 00 lei 89 00 lei
   

   Tigaia Tefal Pleasure dispune de invelis interior antiaderent cu insertii din Titan, care o face de pana la doua ori mai rezistenta. Invelisul exterior este din email dur. Acoperire: PTFE Numar maxim de portii: 3 Indicatorul de temperatura Thermo-Spot indica temperatura ideala cand puteti incepe sa gatiti. Baza este solida cu serigrafie Pleasure pentru extra rezistenta si durabilitate, iar manerele sunt robuste si elegante.

 • 95 00lei
   

   Tigaie grill marmorata Forest Line Berlinger Haus BH 1208 Acoperita la interior cu 3 straturi de granit-marmura Dimensiune: 28x28 cm Maner ergonomic Functioneaza pe orice sursa de caldura, inclusiv plita cu inductie Se poate spala si in masina de spalat vase Curatare usoara

 • 126 00lei
   

   Oala cu capac cu diametrul de 20 cm si capacitatea de 3.5 litri.Este realizata din aluminiu forjat cu 3 straturi interioare de granit-marmura.Capacul este din sticla termorezistenta iar manerele din silicon, cu design ergonomic. Este compatibila cu toate tipurile de plite pentru gatit. Se poate spala in masina de spalat vase.

 • 265 00lei
   

   Setul este alcatuit din 4 piese si contine urmatoarele articole:   Tigaie : 24 cm x 5.0 cm; Capacitate : 2.1 Litri Oala : 24 cm x 11.8 cm; Capacitate: 4.1 Litri Cratita cu capac : 28 cm x 7.5 cm; Capacitate: 3.1 Litri Articolele sunt produse dupa cele mai riguroase standarde germane, din aluminiu forjat, invelit cu 3 straturi marmorate la interior. Functioneaza pe orice sursa de caldura, putand fi folosite atat pe aragaz cat si pe plita cu inductie, reducandu-se astfel consumul cu pana la 35%. Curatarea se poate face si in masina de spalat vase. Acoperirea din marmura asigura o suprafata care faciliteaza pregatirea alimentelor si curatarea ulterioara a oalelor. Datorita straturilor de acoperire,  nu este necesara utilizarea uleiurilor decat in cantitati mici, facand alimentatia sanatosa in timp ce alimentele sunt pregatite optim. Detergentul si apa necesare pentru curatare vor fi, de asemenea, reduse. Acoperirea din marmura isi pastreaza culoarea, suprafata acesteia fiind mai putin vulnerabila decat alte vase de gatit. Distributia caldurii este remarcabila, pregatirea alimentelor fiind rapida si sanatoasa. Manerele au un design elegant, minimalist, sunt ergonomice si placute la atingere. Manerul capacului cratitei este special creat pentru a sustine ustensilele de bucatarie. Astfel, puteti aseza lingura cu care amestecati in timp ce gatiti direct pe capac.   Culoare interior: Negru cu puncte albe Culoare exterior: Gri cu aspect de piatra Culoare manere tigai: Maro cu aspect de lemn Baza este special creata pentru a functiona pe toate sursele de caldura, inclusiv pe plita cu inductie. Materialele folosite sunt ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

Scroll