pe pagina
 • 82 19lei
   

        Capacitate mare rezervor           Jet de abur puternic Asigura o calcare indelungata, fara intrerupere a procesului pentru reincarcarea cu apa   Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute de pe haine. Putere nominala mare           Aparat suficient de puternic pentru a facilita o incalzire rapida a lui, oferindu-ti astfel un calcat usor si perfect in cel mai scurt timp.    

 • 57 19lei
   

  Te vei bucura de haine perfect calcate, cu noul fier de calcat Arctic SIAR17G! Talpa ceramica Ultra Glide este proiectata special pentru a-ti proteja tesaturile si a asigura o calcare usoara, fara cute, iar functia jet de abur te ajuta sa scapi de cutele greu de indepartat.

 • 82 19lei
   

        Capacitate mare rezervor           Jet de abur puternic O calcare indelungata, fara intrerupere a procesului pentru reincarcarea cu apa.   Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute de pe hainele tale. Putere nominala mare           Aparat suficient de puternic pentru a facilita o incalzire rapida a lui, oferindu-ti astfel un calcat usor si perfect in cel mai scurt timp.    

 • product
  REDUCERE -101 lei
  435 00 lei 334 20 lei
   

  Colector anticalcar detasabil           Talpa exclusiva Durilium Autoclean Capteaza particulele de calcar, asigurand performanta de lunga durata a sistemului de generare a aburului..   Stratul catalitic mentine talpa curata si fara pete, in conditii optime de-a lungul timpului. 2800 W pentru incalzire rapida           Jet de abur puternic de pana la 220 g/min Putere mare pentru incalzire rapida si performante deosebite.   Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute sau pentru reimprospatarea hainelor folosind aburul vertical. Sistem antipicurare           Abur variabil de pana la 55 g/min Previne scurgerile de apa si elimina riscul aparitiei petelor pe tesaturi.   Umezeste si inmoaie tesaturile pentru sesiuni de calcat eficiente. Usor de folosit           Rezervor de apa cu capacitate mare Cu functia Automatic Steam trebuie doar sa selectez tipul de material si fierul de calcat se va ocupa de restul.   Capacitatea de 350 de mul a rezervorului de apa pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

 • product
  REDUCERE -109 lei
  245 00 lei 136 19 lei
   

  Putere: 2000 W, Talpa Ultragliss, Debit de abur: 30 g/min, Jet de abur: 90 g/min, Protectie anti-calcar, Sistem anti-picurare, Spray, Capacitate rezervor de apa: 270 ml, Auto-curatare, Culoare: Mov

 • 232 60lei
   

  Fara alte setari           Sigur pentru orice tip de tesatura Fierul are o singura combinatie de temperatura si abur pentru a calca orice tip de tesatura.   Puteti calca tesaturi delicate sau jeans fara a avea grija setarii temperaturii sau aburului Varf de precizie pentru rezultate perfecte           Abur variabil de pana la 40 g/min Varful fierului a fost conceput pentru a ajunge cu precizie in zonele dificile, cum ar fi zonele din jurul nasturilor.   Umezeste si inmoaie tesaturile pentru sesiuni de calcat eficiente. Jet de abur puternic de pana la 150 g/min           Sistem antipicurare Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute.   Previne scurgerile de apa si elimina riscul aparitiei petelor pe tesaturi. Oprire automata pentru siguranta             Fierul se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa.    

 • product
  REDUCERE -30%
  129 00 lei 90 19 lei
   

  Abur continuu           Jet de abur puternic Produsul este prevazut cu functia de abur continuu, de 20 g/min, ce ofera sesiuni eficiente de calcare.   Puterea de 1800 W se combina perfect cu jetul de abur de 80 g/min pentru a face fata chiar si celor mai dificile cute. Declansator ergonomic pentru abur           Abur vertical Impreuna cu un design compact, fierul de calcat Virtuo este prevazut si cu un declansator ergonomic pentru abur care impreuna cu talpa antiaderenta ofera rezultate excelente de calcare   Aceasta functie te ajuta sa improspatezi sau sa netezesti tesaturile delicate sau cele aflate pe umeras. Functie anticalcar           Spray Sistemul anticalcar integrat face ca intretinerea fierului de calcat Virtuo sa se faca cu usurinta, pentru rezultate perfecte de durata.   Folosirea acestuia faciliteaza netezirea tesaturilor chiar si in cazul celor mai dificile cute.

 • product
  REDUCERE -39%
  177 00 lei 107 19 lei
   

  Hainele tale iti vor multumi! Talpa fierului de calcat Beko SIM4123T este special proiectata, in forma circulara, pentru a permite aburului sa patrunda in tesatura, in zonele cel mai greu accesibile, asigurand o calcare usoara si eliminand toate cutele. Filtrul de apa, sistemul inclus anti-calcar si tehnologia de autocuratare impiedica formarea depunerilor ce ar putea afecta fierul de calcat.

 • product
  REDUCERE -45%
  177 43 lei 98 19 lei
   

  2000 W pentru incalzire rapida a fierului             Debit de abur continuu, de pana la 25 g/min Fierul de calcat cu abur Azur Performer de 2000 W se incalzeste rapid, furnizand performanta puternica si rezultate excelente.   Fluxul de abur continuu de pana la 25 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele. Jet de abur de pana la 90 g             Un pulverizator fin umezeste egal materialul Jet de abur de pana la 90 g pentru indepartarea rapida a celor mai persistente cute.    Functia de pulverizare produce o panza fina de apa care umezeste uniform materialul, usurand netezirea cutelor. Glisor anti-calcar pentru indepartarea usoara a calcarului de pe fier             Control automat al aburului pentru o cantitate adecvata de abur la fiecare haina Acest glisor anti-calcar usureaza foarte mult indepartarea calcarului din fierul de calcat. Pentru a mentine nivelul de performanta al fierului de calcat cu abur Philips, trebuie sa utilizati aceasta functie de detartrare o data pe luna.   Control automat al aburului va elibereaza de grija selectarii cantitatii necesare de abur. Nu trebuie decat sa selectati temperatura pentru hainele pe care le calcati si asta este tot. Varf cu precizie tripla, pentru control si vizibilitate optime             Greutate optima pentru manevrare foarte usoara pe haine Varful acestui fier de calcat Philips este precis in 3 moduri: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu tripla precizie va permite accesul chiar si in cele mai dificile portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre cute.   Fierul de calcat are greutatea optima pentru a deplasarea mai usoara pe orice haina, facand calcatul mai simplu si usor pentru pozitionarea constanta a fierului de calcat pe masa si inapoi pe piciorul de sprijinire. Acoperire talpa impotriva lipirii               Talpa fierului dumneavoastra de calcat cu abur Philips este acoperita cu un strat special care nu lipeste pentru alunecare usoara pe toate materialele.    

 • product
  REDUCERE -203 lei
  469 00 lei 266 46 lei
   

  Abur propulsat pentru rezultate deosebite!           Noua tehnologie Turbo Boost de la Tefal Cu o tehnologie de propulsie a aburului conceputa pentru a patrunde adanc in tesatura, Turbo Pro ofera rezultate remarcabile si performanta de lunga durata. Noul sistem Turbo Boost proiectat de Tefal produce cantitati foarte mari de abur, cu o putere de propulsie de pana la 200 g/min pentru a indeparta chiar si cele mai incapatanate cute. Aburul variabil de 50 g/min produce rezultate rapide si eficiente, iar datorita puterii mari de 2,600 W se incalzeste rapid si asigura performante deosebite. Talpa Durilium AirGlide Autoclean ofera alunecare exceptionala si fara efort pe toate tipurile de materiale, si se mentine curata si intr-o stare perfecta de-a lungul timpului garantand distributia maxima si constanta a aburului. Cu Turbo Pro Anti-Calc te bucuri de sesiuni de calcat deosebit de puternice si eficiente!   O cantitate mare de abur este produsa, accelerata si proiectata adanc in tesatura cu viteza mare, pentru a indeparta eficient chiar si cele mai incapatanate cute. Talpa Durilium AirGlide Autoclean: cea mai buna alunecare de la Tefal*           Abur variabil de pana la 50 g/min Asigura alunecare usoara si fara efort pe toate materialele si distributie optima a aburului, iar stratul catalitic mentine talpa curata si fara pete, in conditii optime de-a lungul timpului. * Comparativ cu celelalte talpi Tefal - test extern   Umezeste si inmoaie tesaturile pentru sesiuni de calcat eficiente. Sistem antipicurare           2600 W pentru incalzire rapida Previne scurgerile de apa si elimina riscul aparitiei petelor pe tesaturi.   Putere mare pentru incalzire rapida si performante deosebite. Jet de abur puternic de pana la 210 g/min           Colector anticalcar detasabil Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute sau pentru reimprospatarea hainelor folosind aburul vertical.   Capteaza particulele de calcar, asigurand performanta de lunga durata a sistemului de generare a aburului. Setare ECO pentru economisirea energiei           Oprire automata pentru utilizare in siguranta Setare ECO pentru economisirea energiei Diminueaza nivelul de consum al energiei cu 20%* * Comparativ cu consumul de energie in pozitia maxima a aburului     Fierul se opreşte automat dupa 8 minute de inactivitate daca este lasat in poziţie verticala şi dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa.

 • product
  REDUCERE -23%
  163 43 lei 126 19 lei
   

  Jet de abur continuu             Jet de abur de 100 g Jet de abur continuu de pana la 25 g/min pentru o mai buna indepartare a cutelor   Jet de abur de 100 g pentru a indeparta cu usurinta chiar si cele mai dificile  si persistente cute. Jet de abur vertical pentru indepartarea cutelor de pe materialele atarnate             Putere mare Acest fier de calcat Philips are o functie de abur vertical pentru indepartarea cutelor de pe materialele atarnate.   Putere de pana la 2000 W, care permite un debit constant ridicat de abur Acoperire talpa impotriva lipirii             Sistemul anti-picurare pastreaza hainele nepatate in timpul calcarii Talpa fierului dumneavoastra de calcat cu abur Philips este acoperita cu un strat special care nu lipeste pentru alunecare usoara pe toate materialele.   Sistemul anti-picurare va permite sa calcati materiale delicate la temperaturi scazute fara a trebui sa va faceti griji in privinta petelor provocate de picaturi de apa. Varf cu precizie tripla, pentru control si vizibilitate optime             Un pulverizator fin umezeste egal materialul Varful acestui fier de calcat Philips este precis in 3 moduri: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu tripla precizie va permite accesul chiar si in cele mai dificile portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre cute.   Functia de pulverizare produce o panza fina de apa care umezeste uniform materialul, usurand netezirea cutelor. Glisor anti-calcar pentru indepartarea usoara a calcarului de pe fier               Acest glisor anti-calcar usureaza foarte mult indepartarea calcarului din fierul de calcat. Pentru a mentine nivelul de performanta al fierului de calcat cu abur Philips, trebuie sa utilizati aceasta functie de detartrare o data pe luna.    

 • 200 19lei
   

        Sistem de siguranta           Stabil si practic Fierul de calcat Electrolux 4SafetyPrecision EDB6130 este prevazut cu sistem de siguranta pentru protectia dumneavoastra. Functia temporizator are rol de a opri automat fierul in 8 minute, atunci cand este pozitionat pe verticala. In momentul in care este pozitinat pe orizontala se opreste in 30 de secunde. Este dotat si cu lumina de siguranta pentru ca dumneavoastra sa va dati seama cand este oprit sau cand este gata pentru o noua sesiune de calcat.   Datorita bazei de cauciuc 4SafetyPrecision este stabil pe orice suprafata. Rezervorul mare de apa este usor de umplut, iar durata sesiunii de calcare este mai mare.       Varf cu precizie           Versatilitate Puteti ajunge cu usurinta la marginea gulerului sau in jurul nasturilor cu foarte mare precizie.   Jetul de abur vertical de 150 g abur va ajuta sa scapati de cute prin simpla apasare a unui buton. Aburul variabil de 35 g/min calca hainele rapid si eficient.

 • 146 19lei
   

  Jet de abur continuu, de pana la 35 g/min             Jet de abur de 100 g Fluxul de abur continuu de pana la 35 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.   Jet de abur de 100 g pentru indepartarea facila a celor mai incapatanate cute Jet de abur vertical pentru indepartarea cutelor de pe materialele atarnate             Putere mare Acest fier de calcat Philips are o functie de abur vertical pentru indepartarea cutelor de pe materialele atarnate.   Putere de pana la 2100 W, care permite un debit constant ridicat de abur Talpa ceramica pentru o alunecare mai buna             Sistemul anti-picurare pastreaza hainele nepatate in timpul calcarii Talpa ceramica este rezistenta la zgarieturi, aluneca usor si este usor de curatat.   Sistemul anti-picurare va permite sa calcati materiale delicate la temperaturi scazute fara a trebui sa va faceti griji in privinta petelor provocate de picaturi de apa. Varf cu precizie tripla, pentru control si vizibilitate optime             Un pulverizator fin umezeste egal materialul Varful acestui fier de calcat Philips este precis in 3 moduri: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu tripla precizie va permite accesul chiar si in cele mai dificile portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre cute.   Functia de pulverizare produce o panza fina de apa care umezeste uniform materialul, usurand netezirea cutelor. Glisor anti-calcar pentru indepartarea usoara a calcarului de pe fier               Acest glisor anti-calcar usureaza foarte mult indepartarea calcarului din fierul de calcat. Pentru a mentine nivelul de performanta al fierului de calcat cu abur Philips, trebuie sa utilizati aceasta functie de detartrare o data pe luna.    

 • 229 44lei
   

  Colector anticalcar detasabil           Talpa exclusiva Durilium Capteaza particulele de calcar, asigurand performanaa de lunga durata a sistemului de generare a aburului.   Tehnologia Durilium asigura alunecare exceptionala, distributie perfecta a aburului si rezistenta la zgarieturi pentru sesiuni de calcat rapide si eficiente. 2500 W pentru incalzire rapida           Abur variabil de pana la 40 g/min Putere mare pentru incalzire rapida si performante deosebite.   Umezeste si inmoaie tesaturile pentru sesiuni de calcat eficiente. Jet de abur puternic de pana la 150 g/min           Sistem antipicurare Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute.   Previne scurgerile de apa si elimina riscul aparitiei petelor pe tesaturi. Varf de precizie             Varful fierului are o forma special conceputa pentru zonele dificil de calcat.    

 • product
  REDUCERE -35%
  199 43 lei 129 19 lei
   

  Jet de abur continuu, de pana la 35 g/min             Jet de abur de 110 g Fluxul de abur continuu de pana la 35 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.   Aplicarea jetului de abur va elibera un jet de pana la 110 g pentru a indeparta chiar si cele mai dificile cute. Jet de abur vertical             Putere mare de pana la 2200 W Acest fier de calcat Philips are o functie de abur vertical pentru indepartarea cutelor de pe materialele atarnate.   Puterea de pana la 2200 W permite un debit constant ridicat de abur. Talpa ceramica             Sistemul anti-picurare pastreaza hainele nepatate in timpul calcarii Talpa ceramica este rezistenta la zgarieturi, aluneca usor si este usor de curatat.   Sistemul anti-picurare va permite sa calcati materiale delicate la temperaturi scazute fara a trebui sa va faceti griji in privinta petelor provocate de picaturi de apa. Varf cu precizie tripla, pentru control si vizibilitate optime             Un pulverizator fin umezeste egal materialul Varful acestui fier de calcat Philips este precis in 3 moduri: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu tripla precizie va permite accesul chiar si in cele mai dificile portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre cute.   Functia de pulverizare produce o panza fina de apa care umezeste uniform materialul, usurand netezirea cutelor. Glisor anti-calcar pentru indepartarea usoara a calcarului de pe fier             Fierul se opreste automat atunci cand este lasat nesupravegheat Acest glisor anti-calcar usureaza foarte mult indepartarea calcarului din fierul de calcat. Pentru a mentine nivelul de performanta al fierului de calcat cu abur Philips, trebuie sa utilizati aceasta functie de detartrare o data pe luna.   Fierul se opreste automat cand este lasat nesupravegheat. Daca este lasat pe piciorul de sprijinire, se va opri in 8 minute. Cand este lasat pe talpa sau pe o parte, nu sunt necesare decat 30 de secunde pentru oprirea fierului.

 • product
  REDUCERE -40%
  215 00 lei 128 19 lei
   

  Micile detalii fac diferenta. Talpa fierului de calcat Beko SIM4126B este special proiectata, in forma circulara, pentru a permite aburului sa patrunda in tesatura, in zonele cel mai greu accesibile, asigurand o calcare usoara si eliminand toate cutele. Sistemul de inchidere automata a fierului de calcat opreste alimentarea cu energie electrica atunci cand acesta ramane nemiscat pe talpa de calcat timp de 30 de secunde, este rasturnat in lateral sau plasat la verticala pentru opt minute.

 • product
  REDUCERE -26%
  255 83 lei 190 19 lei
   

  Talpa: SteamGlide Plus, Debit de abur continuu: 40 g/min, Jet de abur: 150 g, Jet de abur vertical, Pulverizator, Alimentare: 2400 W, Lungime cablu: 2 m, Capacitate rezervor de apa: 300 ml, Alimentare si evacuare cu apa: Usa cu deschidere laterala, Anti-picurare, Sistem stocare cablu: Clema pentru cablu, Lungime cablu de alimentare: 2 m, Ajunge in zone dificile: Varf cu precizie tripla, Umplere rapida si usoara, maner texturat, Setarea ECO: Reducere cu 20% a energiei, Solutie de detartrare: Detartrare cu actiune dubla

 • 196 19lei
   

  Jet de abur continuu, de pana la 35 g/min, Jet de abur de pana la 120 g, Jet de abur vertical pentru indepartarea cutelor de pe materialele atarnate, Putere de pana la 2300 W, Talpa ceramica pentru o alunecare mai buna, Sistemul anti-picurare pastreaza hainele nepatate in timpul calcarii, Varf cu precizie tripla, pentru control si vizibilitate optime, Aparatul se opreste automat atunci cand este lasat nesupravegheat, Glisor anti-calcar pentru indepartarea usoara a calcarului de pe fier

 • product
  REDUCERE -14%
  251 03 lei 216 19 lei
   

  Capacitate rezervor (ml): 300, material talpa: SteamGlide, jet de abur (g/min): 140, debit de abur continuu (g/min): 40, abur vertical, jet de apa, indicator nivel apa, orificiu de umplere cu apa, sistem depozitare cablu curent, Functii si optiuni: auto Steam Control, Sistemul anticalcar cu actiune dubla, Anti-picurare, Distribuire uniforma a aburului pe talpa, Varf Triple Precision, Putere (W): 2400, Tensiune (V): 220 - 240, Lungime cablu de alimentare (m): 2, culoare Alb - Albastru

 • 151 38lei
   

  Fier de calcat, Talpa Palladium-glissee avand canale pentru aburi si design cu 3 zone de calcare - pentru distributie optima a aburului si alunecare usoara, Putere: 2300 W, Jet vertical de aburi, Reglare jet de aburi, 3 AntiCalc: sistem anticalc integrat, functie de autocuratare si sistem calc'n clean, maner SoftTouch comod, Functie anti-picurare, Cablu de alimentare 1.9 m, Functie de pulverizare, Pahar pentru umplere cu apa, Dimensiuni aparat (IxLxA): 140 x 280 x 115 mm

 • 108 38lei
   

  Fier de calcat cu o putere de 2000 W, Talpa antiaderenta, Abur continuu pana la 25 g/m, Acoperire talpa impotriva lipirii, Varf cu precizie tripla, Pulverizator, Glisor anti-calcar

 • product
  REDUCERE -217 lei
  575 00 lei 358 42 lei
   

  Colector anticalcar detasabil           Talpa exclusiva Durilium Autoclean Capteaza particulele de calcar, asigurand performanta de lunga durata a sistemului de generare a aburului..   Stratul catalitic mentine talpa curata si fara pete, in conditii optime de-a lungul timpului. 2800 W pentru incalzire rapida           Jet de abur puternic de pana la 230 g/min Putere mare pentru incalzire rapida si performante deosebite.   Pentru indepartarea rapida chiar si a celor mai dificile cute sau pentru reimprospatarea hainelor folosind aburul vertical. Sistem antipicurare           Abur variabil de pana la 55 g/min Previne scurgerile de apa si elimina riscul aparitiei petelor pe tesaturi.   Umezeste si inmoaie tesaturile pentru sesiuni de calcat eficiente. Oprire automata pentru utilizare in siguranta           Rezervor de apa cu capacitate mare Fierul se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa.   Capacitatea de 350 de mul a rezervorului de apa pentru sesiuni de calcat neintrerupte. Usor de folosit             Cu functia Automatic Steam trebuie doar sa selectez tipul de material si fierul de calcat se va ocupa de restul.    

 • product
  REDUCERE -19%
  255 83 lei 206 19 lei
   

  2400 W pentru incalzire rapida a fierului             Debit de abur continuu, de pana la 40 g/min Fierul de calcat cu abur Azur Performer de 2400 W se incalzeste rapid, furnizand performanta puternica si rezultate excelente.   Fluxul de abur continuu de pana la 40 g/min va ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele. Jet de abur de pana la 140 g             Talpa noastra premium SteamGlide Plus pentru o alunecare fara cusur Jet de abur de pana la 140 g pentru indepartarea rapida a celor mai persistente cute.   Talpa noastra SteamGlide Plus cu cea mai buna alunecare va ofera rezultate desavarsite. Designul atent al orificiilor asigura o distributie echilibrata a aburului. Sistemul de detartrare cu actiune dubla pentru prevenirea depunerii calcarului             Control automat al aburului pentru o cantitate adecvata de abur la fiecare haina Sistemul Double Active Calc al fierului dumneavoastra de calcat cu abur de la Philips previne depunerile de calcar cu ajutorul pastilelor anticalcar si al functiei de detartrare. Curatarea regulata a fierului dumneavoastra de calcat cu abur are ca rezultat mai putine pete albe cauzate de calcar si o performanta indelungata a aburului, cu alte cuvinte rezultate mai bune de calcare.   Control automat al aburului va elibereaza de grija selectarii cantitatii necesare de abur. Nu trebuie decat sa selectati temperatura pentru hainele pe care le calcati si asta este tot. Varf cu precizie tripla, pentru control si vizibilitate optime             Greutate optima pentru manevrare foarte usoara pe haine Varful acestui fier de calcat Philips este precis in 3 moduri: are un varf ascutit, un canal pentru nasturi si un design precis al capatului. Varful cu tripla precizie va permite accesul chiar si in cele mai dificile portiuni, de exemplu in jurul nasturilor sau intre cute.   Fierul de calcat are greutatea optima pentru a deplasarea mai usoara pe orice haina, facand calcatul mai simplu si usor pentru pozitionarea constanta a fierului de calcat pe masa si inapoi pe piciorul de sprijinire.

 • 337 38lei
   

   Capteaza particulele de calcar, asigurand performanta de lunga durata a sistemului de generare a aburului si este foarte usor de folosit.Ultimate Anti-calc este partenerul tau ideal, combinand aburul puternic pentru indepartarea fara cusur a cutelor si colectorul anticalcar pentru performanta de lunga durata. Acum poti calca volume mari de haine, in cel mai scurt timp, cu rezultate perfecte de fiecare data. Rezultate exceptionale de lunga durata!Ultimate Anti-Calc raspunde chiar si celor mai exigente provocari de calcat prin rezultate deosebite.Colectorul anticalcar exclusiv capteaza particulele de calcar si previne acumularea acestora in camera de abur, asigurand performanta de lunga durata a aburului.Aburul variabil de 55 g/min produce rezultate rapide si eficiente, iar jetul puternic de abur de pana la 230 g/min indeparteaza chiar si cele mai incapatanate cute. Se incalzeste rapid si asigura performante deosebite datorita puterii mari de 3,000 W.Datorita tehnologiei Durilium Airglide Autoclean obtii o alunecare superioara si fara efort a fierului de calcat cu o distributie maxima a aburului pentru sesiuni exceptionale de calcat. Cu un rezervor de apa de 350 ml, pentru sesiuni de calcat neintrerupte, Tefal Ultimate Anti-calc este arma suprema pentru a calca volume mari de haine in cel mai scurt timp.

 • 166 19lei
   

        Jet de abur continuu, de pana la 40 g/min           Rezervorul de apa foarte mare, de 400 ml, necesita mai putine realimentari Fierul de calcat Philips cu flux de abur continuu de pana la 40 g/min iti ofera cantitatea perfecta de abur pentru a indeparta eficient toate cutele.   Calcare comoda cu mai putine realimentari. Rezervorul de apa XL de 400 ml permite calcarea pentru mai mult timp, fara a necesita realimentare. Butoanele mari si glisorul comod pentru abur sunt usor accesibile si iti ofera control deplin. Functie CalcClean pentru protejarea fierului de formarea calcarului           Jet de abur de pana la 170 g              Functia Calc-Clean iti permite sa iti cureti pur si simplu fierul de calcat cu abur Philips, pentru a indeparta particulele de calcar. Aceasta prelungeste durata de viata a fierului.                Functia jet de abur poate fi utilizata pentru abur vertical si cutele dificile. Talpa ceramica EasyFlow           Talpa ceramica EasyFlow este rezistenta la zgarieturi, aluneca usor si este usor de curatat.    

 • 277 45lei
   

  Fier de calcat cu o putere de 2400 W, Talpa SteamGlide Plus, Abur continuu pana la 40 g/m, Jet de abur de pana la 160 g, Sistem pentru prevenirea depunerii calcarului, Varf cu precizie tripla, Greutate optima

Scroll

Magazinul nostru foloseste cookie pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Accepta cookie pentru a te bucura de toate facilitatile magazinului nostru online.
Mai multe detalii gasesti aici : Politica de cookies